/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Un deputat de dreapta spune că PAS și PPDA trebuie să formeze un partid, cu Sandu președintă, iar Năstase trebuie să ia o pauză

missing
19 decembrie 2019, ora 21:05

Platforma DA (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) trebuie să se unească și să creeze un singur partid cu Maia Sandu în calitate de președintă și Igor Munteanu – vicepreședinte, este opinia lui Octavian Țîcu, deputat neafiliat în cadrul Blocului ACUM. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4.

Octavian Țîcu mai zice că liderul PPDA, Andrei Năstase, trebuie să ia o pauză de la politică: „Trebuie să faci un pas în spate, dacă într-adevăr ții la această țară, dar el nu ascultă de sfaturi, cândva asculta dar…”, a zis Țîcu.

PAS și PPDA au creat acum un an un bloc electoral – ACUM pentru participarea la alegerile parlamentare. Ulterior, aceștia au creat blocul politic ACUM, care însă a fost divizat în două fracțiuni separate în Parlament. De la o vreme, liderii celor două partide, Maia Sandu și Andrei Năstase, fac declarații în public despre faptul că relațiile dintre cele două partide s-au răcit și că, de facto, blocul ACUM nu ar mai exista.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram