/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: Urmează o nouă etapă

/VIDEO/ Au picat trandafirii de pe fostul sediu al Partidului Democrat

missing
19 decembrie 2019, ora 16:10

Fostul sediu al Partidului Democrat (PDM) de pe strada Armenească a rămas fără cei trei trandafiri. Doi muncitori au fost surprinși astăzi cum scot emblema democraților de pe panoul informativ din fața fostului sediu al PDM.

Din imaginile publicate de RISE Moldova se vede totuși că logo-ul PDM rămânea deocamdată în această după-amiază pe clădirea care le-a servit până nu de mult democraților drept sediu central.

Democrații s-au mutat de la sediul de pe strada Armenească la mijlocul lunii septembrie, argumentând că formațiunea nu-și mai poate permite întreținerea acestei clădiri. PDM a revenit la sediul anterior de pe strada Tighina, unde s-a aflat până în anul 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram