/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, drum spre Iad, sat cucerit și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

/VIDEO/ Chiar și după apariția marcajelor de culoare galbenă, mulți șoferi continuă să parcheze în stațiile de așteptare

missing
20 decembrie 2019, ora 08:04

Marcajele se schimbă, apucăturile unor șoferi – ba! Chiar dacă în stațiile de așteptare a transportului public au apărut marcaje de culoare galbenă, unii conducători auto își lasă mașinile chiar pe locurile interzise. Iar când i-am întrebat de ce încalcă, după mici ezitări, au urcat la volan și s-au făcut nevăzuți. Dacă i-ar vedea și poliția, nu doar TV8, atunci șoferii riscă amenzi de până la 1500 de lei.

Cătălin GORIA, REPORTER TV8: „Chiar dacă autoritățile au aplicat marcajul de culoare galbenă în stațiile de așteptare, totuși unii șoferi ignoră regulamentul circulației rutiere și parchează în locuri interzise”.

Marcajul galben a fost aplicat de câteva luni în stațiile de așteptare din capitală, anume pentru ca troleibuzele și autobuzele să aibă loc suficient pentru a debarca pasagerii. Dar, din cauza că  marcajul este ignorat, șoferii transportului public stau cu nervii întinși la maximum atunci când ajung în stațiile acaparate de mașini.

Și internauții au surprins situații când automobilele au fost parcate pe maracajul de culoare galbenă, fiind mirați că șoferii le lasă în locuri interzise. Pentru staționare interzisă, amenda constituie până la 1500 de lei și 4 puncte de penalizare, iar pentru ignorarea marcajului, șoferii riscă cel mult 1500 de lei și 3 puncte de penalizare.

Reporter: Cătălin GORIA

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram