/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Două persoane au fost tamponate, la nici jumătate de oră distanță, la Tiraspol și Grigoriopol

23 decembrie 2019, ora 15:38

Doi pietoni au fost tamponați în această dimineață, la mai puțin de jumătate de oră distanță, în orașele Grigoriopol și Tiraspol, din stânga Nistrului. Este vorba de o fată de 13 ani și o femeie de 48 de ani. 

Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 08:00, pe strada Karl Marx din orașul Grigoriopol. Un bărbat, aflat la volanul unui automobil de marca „Renault”, a tamponat o femeie. Aceasta trecea strada neregulamentar.

În urma accidentului, femeia s-a ales cu o comoție cerebrală și leziuni la umărul stâng. Ea fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, spun așa zișii oameni ai legii din regiunea transnistreană.

Cel de-al doilea accident s-a produs aproximativ la ora 08:20, pe strada Tineretului, din orașul Tiraspol. O fată a fost lovită de un „Audi”. Ea traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, fata a fost rănită în abdomen. Acesta a fost spitalizată, iar în prezent se află sub supravegherea medicilor.

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Foto: mvdpmr.org

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram