/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Toboganul din PMAN, periculos pentru distracții. Un bărbat și un copil s-au răsturnat de pe colacul gonflabil

missing
23 decembrie 2019, ora 17:05

Toboganul amplasat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), cu ocazia sărbătorilor de iarnă, prezintă pericol pentru cei care intenționează să se dea pe pista caruselului. 

Din imaginile publicate de protv.md se poate vedea că un bărbat și un copil s-au răsturnat în timp ce se dădeau împreună pe un tobogan. Ambii erau așezați pe un colac gonflabil. Bărbatul a încercat să-și protejeze copilul și s-ar fi ales cu mai multe traumatisme.

„Temporar, activitatea toboganului a fost sistată. Va fi constituită o comisie de către Primăria Chișinău care va investiga toate circumstanțele acestui caz. Mâine la ora 10:00 ne vom întâlni cu agentul economic, care la acest moment ne-a prezentat actele ce demonstrează că toboganul este sigur”, a declarat pentru tv8.md, viceprimara Angela Cutasevici.

Întrebată cum se întâmplă că pe de o parte toboganul este sigur, iar pe de altă parte asistăm la faptul că oamenii care doresc să se dea pe pista caruselului se aleg cu traume, Angela Cutasevici a declarat că în acest caz trebuia de respectat tehnica de securitate.

Totodată, șefa Direcției cultură a Primăriei Chișinău, Steluţa Mitriuc, a spus pentru tv8.md că toboganul urmează a fi scos din PMAN.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram