/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Igor Dodon l-a chemat în secret pe Viorel Morari la discuții? Procurorul o spune cu jumătate de gură

missing
24 decembrie 2019, ora 20:24

Șeful statului Igor Dodon l-ar fi chemat la discuții pe șeful Procuraturii Anticorupție (PA), Viorel Morari, care este delegat temporar într-o altă poziție, în timp ce la PA se fac anumite controale la dispoziția procurorului general Alexandru Stoianoglo. Acesta a fost întrebat azi, la emisiunea „Puterea a Patra” de la N4, dacă acest lucru este adevărat, și a răspuns că e devreme să vorbească despre acest lucru. 

„Da, probabil că o să trebuiască să comunic, dar nu astăzi și nu acum. Eu nici nu confirm, nici nu infirm, pur și simplu trecem cu vederea, mergem mai departe”, a spus Morari.

Șeful PA a mai spus că atunci când Maia Sandu era premier a fost la o întrevedere oficială cu ea, împreună cu șeful Centrului Național Anticorupție.

Anterior, la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, Morari a spus că pe vremea lui Plahotniuc, era invitat și a mers chiar la sediul Partidului Democrat la anumite „ședințe”.

De menționat că recent Procuratura Anticorupție, în frunte cu Viorel Morari, a reluat dosarul privind presupusa finanțare a ilegală a Partidului Socialiștilor, al cărui lider informal se consideră Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram