/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ion Ceban spune în sfârșit numele misteriosului prieten care a dat bani pentru reparația cabinetului său de la Primărie

missing
26 decembrie 2019, ora 22:06

Ion Ceban, primarul general al municipiului Chișinău, a spus în sfârșit numele misteriosului prieten care i-a finanțat lucrările de reparație în cabinetul său de la Primărie. Este vorba despre un oarecare Marcel Nicolai, fost coleg de bancă de pe vremea când erau elevi, a spus Ceban la emisiunea în PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

„Nu are treabă cu Primăria, activează în domeniul IT”, a mai precizat edilul.

Anterior, Ion Ceban a spus că cheltuielile pentru reparația din biroul său au costat circa 60 de mii de lei.

La scurt timp după ce și-a ocupat fotoliul de primar al capitalei, Ion Ceban a început să facă reparație în propriul birou. Edilul a spus că lucrările se fac din bani unor prieteni, fără a oferi însă alte detalii. Deși Ceban a spus inițial că doar au fost spălate drapelele și jaluzelele din birou, în realitate, a fost schimbată podeaua, vopsiți pereții și schimbată teracota din camera de baie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram