/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un președinte de partid a demisionat. Va susține formațiunea lui Octavian Țîcu

missing
30 decembrie 2019, ora 13:17

Președintele Partidului Popular Românesc Vlad Țurcan și-a anunțat demisia de la conducerea formațiunii. Politicianul spune că a decis să plece, din motivul diferențelor de opinie dintre colegi. El a precizat că va susține partidul lui Octavian Țîcu.

Am decis să părăsesc Partidul Popular Românesc și să-mi prezint demisia  din funcția de președinte al partidului ca urmare a diferențelor de opinie care le am cu colegii mei. Mai bine zis, avem viziuni diferite față de modul în care ar trebui să se consolideze polul românesc- politic în Republica Moldova. În timp ce colegii mei au fost atrași de oferta lansată de Partidul Liberal, eu optez pentru colaborarea cu echipa lui Octavian Țîcu și ai lui Viorel Iordăchescu pe care îi cunosc de multă vreme și cu care împărtășesc aceleași viziuni politice”, a motivat Vlad Țurcanu.

„Îi respect pe colegii mei cu care, însă nu sunt de acord. Alegerea colegilor mei pur și simplu nu se potrivește cu ceea ce cred eu despre parcursul partidelor care împărtășesc viziuni românești”, a adăugat Țurcanu.

Vlad Țurcanu a fost ales președintele Partidului Popular Românesc în luna august a acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram