/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

13 copii s-au născut în prima zi a anului 2020. Băieții deţin întâietatea

missing
02 ianuarie 2020, ora 14:08

Aproximativ 13 copii s-au născut în prima zi a anului 2020, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din capitală. Întâietatea o deţin băieții. Primul nou-născut în noaptea dintre ani este o fetiţă, pe nume Andreea, care a venit pe lume în jurul orei 01.00 şi are o greutate de patru kilograme. 

Medicii spun că în noaptea dintre ani s-au născut cinci fete și șapte băieți perfect sănătoși.

Tifin Ana din Chișinău este mama Andreei, prima fetiță născută la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Micuța a apărut pe lume la ora 01:10. Familia Tifin mai are acasă un băiețel de 9 ani.

Andreea este un copil mult așteptat de către întreaga familie. Pentru noi Andreea este o binecuvântare, fiindcă a venit practic pe neașteptate, după o perioadă lungă de așteptări, noutatea că sunt însărcinată a venit chiar în dimineața zilei de Paști și acum că s-a născut în noaptea dintre ani e chiar o binecuvântare și un dar de la Dumnezeu pentru noi toți” spune Ana Tifin, mămica Andreei.

A doua fetiță, pe nume Miranda s-a născut la ora 02:14. Micuța are și ea o greutate de patru kilograme și este perfect sănătoasă. Proaspăta mămică, Tatiana Decuș esta în culmea fericirii și declară că e cel mai frumos dar din viața sa, mai ales că a venit în noaptea dintre ani.

Amintim că la Institutul Mamei și Copilului (IMC) s-au născut trei copii la cumpăna dintre ani: doi băieți și o fată.

Anul Nou le-a adus cel mai frumos cadou. Trei copii s-au născut în noaptea dintre ani la IMC

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram