/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Nu se învață minte! În doar 48 de ore, șase șoferi au fost prinși beți la volan

02 ianuarie 2020, ora 10:56

În doar 48 de ore pe înreg teritoriul țării au fost înregistrate 36 accidente rutiere, soldate cu 12 persoane traumatizate. Potrivit poliției, șase șoferi au fost prinși la volan în stare de ebrietate cu grad avansat. 

Conducătorilor băuți le-a fost inițiate procese penale, iar ceilalți șoferi care au provocat accidentele rutiere vor primi amenzi de la 900 lei până la 1 500 lei și li se vor aplica puncte de penalizare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția Capitalei, recomandă repetat conducătorilor auto:

– Dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul unității de transport, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a DVS;

-Evitaţi efectuarea unor manevre riscante şi îndeosebi a depăşirilor neregulamentare;

– Manifestați prudență sporită în trafic;

– Prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;

-Reduceţi viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere şi în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea şi la traversarea intersecţiilor, la depăşirea mijloacelor de transport oprite în staţii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram