/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/DOC/ Noul director al „Moldtelecom” a ridicat anul trecut un salariu fabulos. Ce avere imobiliară are funcționarul

missing
03 ianuarie 2020, ora 07:10

Directorul interimar al întreprinderii de stat „Moldtelecom”, Viorel Postolachi, numit în funcție pe 5 decembrie 2019, a avut un salariu fabulos în funcția pe care a deținut-o anterior la companie, cea de director pe vânzări. 

În declarația de venit pe care a depus-o astăzi la Auitoritatea Națională de Integritate, Postolachi indică un salariu de 743 505 lei de l „Moldtelecom”. Împărțind la 12 luni ale anului, ar ieși câte aproximativ 62 de mii de lei pe lună.

Soția acestuia a adus în familie anul trecut aproape 106 mii de lei, fiind angajată la o companie privată.

Familia Postolachi are în proprietate un teren și o casă, care a fost data în exploatare în 2018, fiind evaluată la 1,2 milioane de lei.

Iar anul trecut, familia și-a achiziționat și un apartament pentru care a plătit 39 de mii de euro.

Pe de altă parte, Viorel Postolachi s-a împrumutat de la bancă în 2018, luând un credit de 400 de mii de lei, pe care s-a obligat să-l restituie timp de zece ani.

Viorel Postolachi și soția sa dețit diferite cote părți în capitalul a patru companii care fac comerț.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram