/DOC/ Mai multe voliere pentru întreținerea animalelor fără stăpân vor fi amenajate pe strada Uzinelor din capitală

06 ianuarie 2020, ora 14:59

Mai multe voliere pentru întreținerea animalelor fără stăpân vor fi amenajate pe un teren de pe strada Uzinelor din Chișinău. Edilul capitalei Ion Ceban a semnat o dispoziție în acest sens, în urma unui demers înaintat de Regia „Autosalubritate”.

Terenul are o suprafață de peste opt sute de metri pătrați și se află în gestiunea întreprinderii municipale Regia „Autosalubritate”. Volierele vor fi instalate din contul întreprinderii până la amenajarea Centrului de plasament al animalelor fără stăpân.

Mărimea volierelor va fi coordonată cu Direcția generală locativ-comunală. Regia „Autosalubritate” se obligă să elaboreze schița de proiect și devizul de cheltuieli. „Exdrupo” va efectua lucrări de terasament și așternerea stratului de beton.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram