/DOC/ Televotingul a fost exclus! În acest an nu vom putea vota pentru artistul care să ne reprezinte țara la Eurovision

06 ianuarie 2020, ora 18:44

Reprezentantul Republicii Moldova la Concursul Internațional Eurovision 2020 va fi desemnat în acest an doar de juriu. Televotingul a fost exclus, iar asta însemnă că cetățenii nu vor putea să-și susțină artiștii favoriți.  

Modificările sunt prevăzute în Regulamentul cu privire la desfăşurarea selecţiei naţionale şi desemnarea reprezentantului Republicii Moldova la concursul muzical.

Juriul va vota prin intermediul buletinelor de vot care vor conține titlurile pieselor şi numele participanților inclusiv cele care vor fi personificate (pentru fiecare membru al juriului în parte) şi vizate de către membrul respectiv.

Reprezentantul țări nostre va fi selectat conform următoarelor etape: examinarea dosarelor și audierea LIVE.

Concursul Muzical Eurovision 2020 va fi în acest an la 65-a ediție. Acesta se va desfășura în Rotterdam, Olanda, după câștigarea concursului de către această țară în 2019, la Tel Aviv, cu piesa Arcade interpretată de Duncan Laurence.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram