/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO.VIDEO/ Update: Momentul în care mașina Poliției capitalei este lovită de Volkswagen pe bd. Dacia

missing
07 ianuarie 2020, ora 21:30

UPDATE, ORA 21.32: Momentul în care mașina Poliției capitalei a fost tamponată de un automobil Volkswagen Sharan pe bulevardul Dacia, acum aproximativ trei ore, a fost surprins de camera de supraveghere a unui automobil care se deplasa din direcția localității Băcioi. Din imaginile care au ajuns la adresa redacției noastre se vede că automobilul Poliției avea girofarurile aprinse. În urma loviturii, mașina Poliției s-a răsturnat.

ORA 19.18: Încă un accident s-a produs la intersecția dintre bulevardul Dacia și strada Băcioii Noi din sectorul Botanica al capitalei. De această dată, în accident a fost implicată o mașină a Poliției. Din imaginile postate de martori pe rețelele de socializare se vede că mașina aparține Direcției de Poliție din Chișinău.

Accidentul s-a întâmplat acum aproximativ o oră. Automobilul Poliției a fost tamponat de un Volkswagen Sharan din partea dreaptă. Ambele mașini sunt avariate, cea a Poliției, la prima ușă din dreapta, iar a doua mașină, în partea din față. Nu cunoaștem deocamdată cine se face vinovat de producerea accidentului, din imagini se vede că mașina Poliției avea girofarurile aprinse, dar nu este clar când acestea au fost pornite.

La fața locului a intervenit și o ambulanță. Vom reveni cu actualizări, când vom cunoaște mai multe informații despre acest accident.

Intersecția dată este unul dintre locurile din Chișinău unde se produc cel mai frecvent accidente rutiere.

Foto: Facebook/GMB

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram