/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Turiștii din Moldova au luat cu asalt stațiunile montane din România

07 ianuarie 2020, ora 07:08

Mii de moldoveni își vor ura Crăciun Fericit pe pârtiile din România. Stațiunile de la munte au fost luate cu asalt, în aceste zile, de turiștii din Republica Moldova. Oamenii se bucură de stratul generos de zăpadă și petrec cât mai mult timp liber, alături de cei dragi. Nu uită nici de izvarul fierbinte. Alții însă au preferat minele de sare, unde, la fel, au parte de multă distracție. Fie fac sport, fie se plimbă prin galerii, oamenii își doresc de la noul an un singur lucru: cât mai multă sănătate.

Cu zăpadă din abundență, pârtiile din Predeal, județul Brașov, sunt pline de oameni în aceste zile. Conform jurnaliștilor de la fața locului, peste o treime din locurile de cazare din zona Brașov și Bran – Moieciu sunt ocupate de turiști moldoveni sau ucraineni.

Și telefericul este plin de oameni, mai ales că de la înălțime imaginile taie și mai mult respirația.

Alți moldoveni au preferat să coboare în minele de sare. Acolo, pe lângă plimbări, au parte și de sport, pe care îl practică în grup.

Minivacanța bugetarilor se încheie pe 9 ianuarie, când trebuie să revină la muncă. Așa că, până atunci profită cât mai mult de timpul liber.  

Conform Poliției de frontieră, în ultimele 24 de ore, peste 36 de mii de oameni au ieșit din Republica Moldova, majoritatea dintre ei fiind moldoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram