/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Dodon vorbește despre posibile remanieri în Guvernul Chicu: „La începutul primăverii vom face o primă evaluare...”

missing
09 ianuarie 2020, ora 09:18

Președintele Igor Dodon vorbește despre posibile remanieri în Guvernul condus de Ion Chicu, lucru care s-ar putea produce în câteva luni. Acesta susține că la primăvară Executivul va fi supus unei „evaluări” în urma căreia acesta nu exclude că ar putea fi făcute schimbări în structura și componența Guvernului. 

„(…) Așa cum am mai anunțat, la începutul primăverii vom face o primă evaluare a eficienței Guvernului și vom vedea ce merge bine și ce nu. Nimeni nu va sta în funcție dacă nu oferă rezultate concrete pentru cetățeni. Deci e foarte posibil să facem unele schimbări acolo unde se va dovedi că lucrurile nu merg bine, inclusiv în ceea ce ține de structura și componența nominală a Guvernului”, a declarat Igor Dodon într-un interviu pentru Tribuna.md.

Guvernul în frunte cu premierul Ion Chicu a fost învestit la mijlocul lunii noiembrie 2019, după ce Executivul condus de Maia Sandu nu a trecut de moțiunea de cenzură înaintată de Partidul Socialiștilor și votată de deputații socialiști și democrați. Noul Guvern este compus în mare parte de către foști consilieri ai președintelui Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram