/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Maia Sandu, despre alegerile prezidențiale și parlamentarele de la Hâncești: „Cu siguranță avem un candidat”

09 ianuarie 2020, ora 11:23

Partidul Acțiune și Solidaritate evită să spună deocamdată numele persoanei care va fi înaintată la funcția de deputat la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, care au fost deja fixate pentru data de 15 martie.

„Cu siguranță avem un candidat. O să-l anunțăm la momentul potrivit”, a declarat astăzi președinta PAS, Maia Sandu.

Întrebată dacă va candida la alegerile prezidențiale care urmează să se desfășoare la toamnă, Maia Sandu a reiterat că decizia urmează să fie luată la partid.

„O să luăm decizia potrivită la momentul potrivit. Trebuie să candideze persoana care are cele mai mari șanse…Eu sunt o luptătoare împotriva corupției, dar lucrurile le discutăm în echipă…Este adevărat că, pentru moment, mă bucur de sprijin din partea cetățenilor și le mulțumesc pentru asta”, a adăugat Sandu.

Anterior, reprezentanții Platformei Demnitate și Adevăr au lăsat să se înțeleagă faptul că formațiunea ar putea merge pe cont propriu la prezidențiale și la parlamentarele de la Hâncești, înaintând propriii candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram