/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Victimele accidentului din noaptea de Revelion, de la Strășeni, sunt încă în spital. Ce spun medicii despre starea lor de sănătate

missing
10 ianuarie 2020, ora 15:29

Cele două victime ale accidentului rutier, produs în noaptea de Revelion la Strășeni, o femeie de 37 de ani și copilul acesteia de trei ani, se află încă în spital. Femeia a suportat astăzi a doua intervenție chirurgicală, spun medicii. 

Potrivit reprezentanților Institutului de Medicină Urgentă (IMU), starea ei de sănătate este stabilă: „Pacienta a suportat în după-amiaza zilei de astăzi a doua intervenție chirurgicală, în care echipa de medici specialiști de la IMU au fixat coloana vertebrală. La moment, starea pacientei este de gravitate medie stabilă”, ne-a comunicat Dorina Arseni, purtătoarea de cuvânt a IMU.

Și starea copilului de trei ani s-a îmbunătățit. Acesta a fost transferat din secția de reanimare în cea de ortopedie. „Copilul va mai rămâne sub supravegherea medicilor încă cel puțin cinci-șapte zile”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde este internat minorul, Maxim Cazacu.

Accidentul s-a produs în noaptea de 1 ianuarie 2020. Femeia și copilul ei de trei ani se afla într-o mașină condusă de către o rudă. La un moment dat, automobilul a fost tamponat de un alt vehicul, la volanul căreia era soțul femeii, cu care se află în proces de divorț. Potrivit poliției, șoferul care a provocat accidentul a încercat inițial să fugă. Poliția a pornit un proces penal pe acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram