Cele două victime ale accidentului rutier, produs în noaptea de Revelion la Strășeni, o femeie de 37 de ani și copilul acesteia de trei ani, se află încă în spital. Femeia a suportat astăzi a doua intervenție chirurgicală, spun medicii. 

Potrivit reprezentanților Institutului de Medicină Urgentă (IMU), starea ei de sănătate este stabilă: „Pacienta a suportat în după-amiaza zilei de astăzi a doua intervenție chirurgicală, în care echipa de medici specialiști de la IMU au fixat coloana vertebrală. La moment, starea pacientei este de gravitate medie stabilă”, ne-a comunicat Dorina Arseni, purtătoarea de cuvânt a IMU.

Și starea copilului de trei ani s-a îmbunătățit. Acesta a fost transferat din secția de reanimare în cea de ortopedie. „Copilul va mai rămâne sub supravegherea medicilor încă cel puțin cinci-șapte zile”, ne-a spus purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde este internat minorul, Maxim Cazacu.

Accidentul s-a produs în noaptea de 1 ianuarie 2020. Femeia și copilul ei de trei ani se afla într-o mașină condusă de către o rudă. La un moment dat, automobilul a fost tamponat de un alt vehicul, la volanul căreia era soțul femeii, cu care se află în proces de divorț. Potrivit poliției, șoferul care a provocat accidentul a încercat inițial să fugă. Poliția a pornit un proces penal pe acest caz.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!