/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Bătaie cu final tragic la Ruseștii-Noi! Un bărbat a murit în ambulanță

missing
11 ianuarie 2020, ora 12:03

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a murit după ce a fost bătut cu o scândură în cap de amicul său de pahar. Totul s-a petrecut într-o gospodărie din satul Ruseștii-Noi, Ialoveni. Victima a fost preluată de o ambulanță, dar a murit în drum spre spital.

Potrivit Poliției, victima a venit ieri în gospodăria unei locuitoare a satului Ruseștii-Noi, unde a consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi bărbați de 52 și, respectiv, 64 de ani.

La beție, între victimă și bărbatul de 64 de ani s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie. Cel din urmă i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu o scândură în regiunea capului. Ulterior, a fost solicitat Serviciul medical de Urgență din Bardar, care a decis să-l transporte pe bărbat la Spitalul de Urgență din Chișinău.

În urma traumelor primite, bărbatul a decedat în ambulanță, în drum spre spital. Medicii au anunțat Poliția.

Oamenii legii precizează că victima are antecedente penale, anterior ispășindu-și pedeapsa pentru diverse genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiat un dosar penal, iar suspectul a fost reținut pentru 72 ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram