/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO.FOTO/ Un nou incendiu în clădirea Mezon de pe bd. Moscova

missing
12 ianuarie 2020, ora 16:51

Un nou incendiu a izbucnit în această după-amiază, în clădirea Mezon de pe bulevardul Moscova din capitală. Câteva mașini ale pompierilor au intervenit la fața locului. 

Flăcările au izbucnit acum aproximativ un sfert de oră. Către ora 16:42 incendiul a fost localizat, potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu. Potrivit reprezentantei IGSU, a ars o suprafață de patru metri pătrați dintr-o încăpere a clădirii.

În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

Foto: Facebook/GMB

În această clădire s-a produs un incendiu la mijlocul acestei săptămâni, în seara zilei de 8 ianuarie. Atunci a ars o suprafață de 200 de metri pătrați.

Ulterior, reprezentanții IGSU au spus că sunt trei versiuni ale producerii arderii: un scurtcircuit, incendiere intenționată sau neresepectarea normelor antiincendiare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram