/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Au apărut imagini din clubul de la Rezina, unde astă noapte a fost bătută o fată

missing
12 ianuarie 2020, ora 17:42

Pe rețelele de socializare au apărut imagini video din clubul, unde noaptea trecută a fost bătută o fată, până aceasta și-a pierdut cunoștința. Din imagini se vede cum tânărul o doboară mai întâi la pământ, iar apoi, deși este oprit de alte două persoane, acesta reușește să se smulgă din brațele lor și să o lovească pe tânără cu picioarele.

Atenție! Imaginile vă pot afecta emoțional!

Video: Facebook/luchianiuc.com

Incidentul s-a produs după miezul nopții. Fata și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute. Aceasta a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, dar a refuzat spitalizarea. Tânără nu a vrut nici să scrie plângere pe numele agresorului. Aceasta a refuzat și efectuarea expertizei medicale. Totuși, medicii vor evalua leziunile acesteia și în funcție de concluziile lor, poliția va decide cum va derula acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram