/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: Boicot la învestirea lui Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Vlad Țurcanu, la conducerea PUN-ului, alături de Octavian Țîcu: „De astăzi suntem împreună”

missing
12 ianuarie 2020, ora 14:16

Vlad Țurcanu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale (PUN), condus de deputatul Octavian Țîcu. Anunțul a fost făcut de fondatorul și președintele de onoare al PUN-ului, Anatol Șalaru, pe Facebook. Ulterior, și Vlad Țurcanu a confirmat informația.

„De când mi-am asumat un parcurs politic, încă din 2018, mi s-a sugerat permanent să fac echipă cu Octavian Ticu: «Vă potriviți perfect ca mesaj public. Vă asemănați ca figuri politice. Aveți aceleași idealuri. Sunteți din aceeași generație. Ar trebui să fiți împreună. Împreună veți fi mai puternici…» …auzeam din toate părțile. De astăzi suntem împreună”, a comentat Vlad Țurcanu.

„Bun venit la PUN, Vlad Țurcanu”, a comentat apoi și Octavian Țîcu.

Vlad Țurcanu s-a alăturat Partidului Unității Naționale la finele lunii decembrie a anului trecut, după ce a părăsit Partidul Popular românesc al cărui președinte a fost timp de câteva luni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram