/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un iaz din Ialoveni

missing
13 ianuarie 2020, ora 15:11

Un cioban, de 44 de ani, din satul Bălțați, raionul Ialoveni, a fost ieri găsit mort în iazul din localitate. În urma examinării de către medicul legist, pe corpul decedatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Poliția a fost sesizată ieri la ora 13:05 de un locuitor al satului Bălțați. Acesta a declarat că în iazul din localitate, la suprafața apei, s-ar afla corpul unui bărbat, a comunicat ofițera de presă a IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Ajunși la fața locului, polițiștii și angajații serviciilor specializate au scos din iaz corpul neînsuflețit al bărbatului. Oamenii legii au stabilit identitatea victimei. Aceasta lucra în calitate de cioban la stâna din localitate.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțele producerii incidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram