/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

CSM a decis convocarea Adunării Generale a Judecătorilor

missing
14 ianuarie 2020, ora 11:23

Adunarea Generală ordinară a Judecătorilor va fi convocată pe 13 martie, la ora 10:00. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Consiliul Superior al Magistraturii.

În cadrul întrunirii va fi prezentat raportul de activitate al CSM-ului pentru anul 2019.

Este necesar de prezentat date referitor la activitatea instanțelor de judecată. Este un volum mare de lucru”, a argumentat președintele interimar al CSM, Dorel Musteață de ce se convoacă adunarea la mijlocul lunii martie.

Amintim că, pe 27 septembrie, a fost convocată Adunarea Generală a Judecătorilor, la solicitarea magistraților, pentru a discuta problemele din sistem. Atunci au fost demiși actualii membri ai CSM. Instituția s-a adresat în instanța de judecată considerând ilegală acea adunare și votul dat de magistrați, motivând că nu a existat cvorumul necesar la întrunire.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram