/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ ATENȚIE! Patru tineri sunt căutați de poliție. Au furat bani și telefoane mobile

missing
14 ianuarie 2020, ora 16:48

Oamenii legii sunt pe urmele a patru indivizi. Aceștia ar fi furat bani și două telefoane mobile. Doi dintre ei au fost surprinși  de camerele de supraveghere.

Potrivit poliției, în primul caz, doi tineri în timp ce se aflau la intersecția str. N. Iorga cu A. Șciusev au agresat un bărbat de 35 de ani, iar mai apoi i-au furat cele două telefoane mobile pe care le avea. După ce au comis infracțiunea, cei doi au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat victimei ajunge la suma de 42 500 lei.

În cele din urmă, s-a stabilit că indivizii au stat într-un local. Acolo aceștia au fost surprinși de camerele de supraveghere.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Pentru infracțiunea pe care au comis-o, tinerii riscă să stea patru ani după gratii.

În cel de-al doilea caz, polițiștii anunță că a avut loc într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare, unde doi indivizi au intrat, și au profitat de neatenția victimei. În cele din urmă, aceștia i-au furat portofelul în care se aflau 4 500 lei și actele de identitate.

Și în acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Cei doi riscă amendă de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității sau închisoare de până la patru ani.

Persoanele care i-au recunoscut și cunosc unde s-ar putea afla tineriii, sunt rugaț să anunțe la oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram