Un accident grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09:00, în apropiere de localitatea Bardar, Ialoveni. Un „BMW” și un „Volkswagen” au ajuns într-un șanț Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. 

Potrivit poliției de la fața locului, automobilele se deplasau în aceeași direcție, din Chișinău spre Hâncești, pe benzi separate. La un moment dat, automobilul de marca „BMW” la volanul căruia se afla un tânăr de 21 ani, a derapat. Șoferul nu a ținut cont de condițiile meteo de afară și a intrat cu viteză într-o curbă.

Din cauza neadaptării vitezei necesare în curbă și carosabilului umed, șoferul a tamponat tangențial automobilul de model „Volkswagen Touran”, la volanul căruia se afla un bărbat de 59 ani, locuitor al or. Hâncești. În cele din urmă, ambele automobile au derapat de pe traseu”, spune poliția.

În BMW-ul care a derapat de pe carosabil se aflau doi pasageri, un tânăr de 20 ani și o fată de 21 ani, locuitori ai orașului Rezina.

Un alt accident rutier s-a produs în această dimineață, în sectorul Râșcani al capitalei. Două autoturisme de model Honda s-au tamponat la rondul de la intersecția străzilor Moscovei cu Alecu Russo

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!