/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 810: Lupte grele în Harkov. Vladimir Putin urmează să îl demită pe ministrul Apărării, Serghei Șoigu

/FOTO/ Detalii despre individul care a împușcat un polițist la Bender. Era un killer periculos al anilor '90

missing
15 ianuarie 2020, ora 12:54

Așa-zisele autorități din stânga Nistrului au prezentat detalii despre bărbatul care l-a împușcat aseară mortal pe un polițist din Bender. De asemenea, au publicat și o fotografie cu acesta.

Oleg Karabanov, de 53 de ani ar fi fost un killer al anilor ’90 și se afla în căutare internațională din 2000.

Potrivit așa-zisului minister de interne al Transnistriei, timp de mai mulți ani, Karabanov s-ar fi ascuns în afara regiunii separatiste. Vecinii spun că nu l-au văzut niciodată pe bărbat, iar cei care îl cunosc pe Oleg Karabanov încă din anii ’90 spun că, în ultima vreme, acesta s-a schimbat mult.

Killer-ul deținea mai multe arme, susțin oamenii legii din stânga Nistrului.

Amintim că tragedia s-a produs aseară. Polițistul Serghei Iurko a fost împușcat în piept de individul aflat în căutare, după ce a tras două focuri de armă asupra unui bărbat, rănindu-l la picior. Tânărul a murit în câteva ore, pe patul de spital, iar ucigașul a fost reținut.

Acesta avea doar 25 de ani și a lăsat îndurerate pe mama și sora sa mai mare. El va fi înmomântat vineri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram