/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Maia Sandu s-a adresat la Procuratură, după ce Igor Dodon a spus că aceasta ar fi fost filată de SIS

15 ianuarie 2020, ora 21:17

Fosta prim-ministră Maia Sandu, președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), spune că s-a adresat la Procuratură, după ce șeful statului Igor Dodon a declarat în public faptul că aceasta ar fi fost filată de agenții Serviciului de Informații și Securitate (SIS), pe vremea când era în funcția de premier. Declarația a fost făcută la emisiunea Puterea a Patra de la N4.

În demersul ei către Procuratură, Sandu spune că cere să i se comunice, dacă într-adevăr a fost filată și, dacă da, în baza la ce documente sau în cadrul la ce dosar.

La finele anului trecut, în cadrul unei emisiuni televizate, Igor Dodon a spus că are informații de la SIS despre o întrevedere a Maiei Sandu cu fostul proprietar al „Avia-Invest” Nathaniel Rothschild. A doua zi, reprezentanții SIS au publicat un comunicat prin care au dezmințit această informație. Ulterior, și șeful statului a spus că, de fapt, nu a fost înțeles corect și că informația dată o are nu de la SIS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram