/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

UPDATE: Polițistul din Bender, împușcat în timpul unei misiuni de serviciu, a murit. Cum s-a întâmplat tragedia

missing
15 ianuarie 2020, ora 09:50

UPDATE: Polițistul împușcat în timpul unei misiuni de serviciu în Bender, s-a stins după câteva ore de la producerea tragediei. Omul legii a fost împușcat în piept de un individ aflat în căutare după ce a tras două focuri de armă într-un bărbat, rănindu-l la picior.

Potrivit așa-zisului minister de interne din stânga Nistrului, polițistul ar fi încercat să îl rețină pe infractor când a fost împușcat. Rănit, polițistul a fost dus la spital, însă s-a stins câteva ore mai târziu.

Bărbatul care l-a împușcat pe omul legii a fost deja reținut. Cazul este investigat de autoritățile transnistrene.

Un polițist din Bender a fost împușcat în timpul unei misiuni de serviciu. Angajatul Batalionului de patrulare era pe urmele unui individ care a tras din armă într-un locuitor al orașului.

Polițistul a fost rănit. În prezent, se întreprind măsuri pentru reținerea individului care a deschis focul asupra omului legii. Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram