/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/UPDATE/ Triplul omor de la Bălți: Suspectul și-a recunoscut vinovăția. Victimele au fost înjunghiate cu un ciob de la cană

15 ianuarie 2020, ora 16:21

UPDATE ORA 16:21 Principalul suspect în cazul triplului omor de la Bălți și-a recunoscut vinovăția. Bărbatul a declarat că a făcut cunoștință cu una dintre victime acum câteva zile.

Pe 14 ianuarie ei s-au întâlnit la un magazin alimentar din oraș, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, suspectul ar fi fost invitat de colegul de pahar să continue discuțiile la niște cunoscuți, spun polițiștii.

În timp ce consumau alcool, între ei s-a iscat instantaneu o ceartă, care a degenerat în conflict. Bănuitul le-ar fi provocat victimelor plăgi prin tăiere, cu ajutorul unui ciob de la o cană. La scurt timp victimele au decedat.

Pentru a ascunde urmele comiterii infracțiunii, bănuitul a incendiat mai multe obiecte din locuință și a plecat într-o direcție necunoscută.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigație, suspectul a fost identificat și reținut în municipiul Bălți.

La moment polițiștii efectuează acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor.

ORA 12:01 Un tânăr de 21 de ani, din orașul Tiraspol, a fost reținut în această dimineață la Bălți. El este suspectat de triplu omor. Printre victime se numără o femeie de 35 de ani și doi bărbați de aproximativ 44 de ani. Pe corpul acestora polițiștii au depistat semne de moarte violentă.

Poliția din Bălți a fost sesizată în această dimineață despre  producerea unui incendiu într-o gospodărire din municipiul Bălți.

După ce a fost localizat și lichidat incendiul, oamenii legii au depistat trei cadavre. Ulterior, la fața locului au intervenit experții criminaliști și medicii legiști.

Suspectul în comiterea triplului omor a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi fără loc permanent de trai în Republica Moldova.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore. Bănuitul riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram