/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/FOTO/ Accident la Telecentru. O „Honda” a fost făcută zob, după ce șoferul a urcat băut la volan și a intrat într-un copac

missing
16 ianuarie 2020, ora 12:34

Un accident rutier s-a produs în această noapte în cartierul Telecentru din capitală. Un automobil de marca „Honda” s-a tamponat într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina era condusă de un tânăr de 21 de ani, aflat în stare de ebrietate. 

Impactul s-a produs pe strada Vasile Alecsandri intersecție cu strada Lacului. Poliția a fost alertată în jurul orei 02:30. Oamenii legii au stabilit că doi pasageri de 20 și 22 de ani au fost răniți. Ei au fost preluați de un echipaj medical și transportați la spital pentru îngrijiri medicale, a comunicat ofițera de presă a DP Chișinău, Natalia Stati.

Șoferul a trecut testarea alcoolscopică. El avea o concentraţie alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al DP Chișinău.

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Foto: deschide.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram