/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Ce spune directorul RTEC despre accidentul de pe strada Kiev. „Troleibuzul se pornise și brusc a traversat o doamnă”

missing
16 ianuarie 2020, ora 18:24

Directorul Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) Dorin Ciornîi a oferit mai multe detalii referitor la accidentul de ieri- seara de pe strada Kiev, din sectorul Râșcani. Potrivit acestuia șoferul troleibuzului nu a observat femeie, întrucât aceasta a traversat brusc strada.

„Acolo se vede totul . Troleibuzul s-a oprit la trecerea pietonală, a cedat trecerea unui pieton. Când acesta a început deplasarea, brusc a traversat o doamnă și a fost lovită. Troleibuzul nu avea viteză, doar se pornea din loc. Conform procedurilor șoferul a anunțat imediat poliția, ambulanța. Conducătorul probabil urmează să fie sancționat”, a spus pentru TV8.md Dorin Ciornîi.

Poliția de la fața locului a stabilit că femeia are 48 de ani. Ea a fost lovită de un troleibuz de pe ruta nr. 10, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani. În urma impactului, victima a fost transportată la spital. Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 16:00.

Pe cazu dat a fost pornit un proces penal. În dependență de leziunile corporale cu care s-a ales femeia, oamenii legii vor stabili ce riscă șoferul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram