Directorul Regiei Transport Electric Chișinău (RTEC) Dorin Ciornîi a oferit mai multe detalii referitor la accidentul de ieri- seara de pe strada Kiev, din sectorul Râșcani. Potrivit acestuia șoferul troleibuzului nu a observat femeie, întrucât aceasta a traversat brusc strada.

„Acolo se vede totul . Troleibuzul s-a oprit la trecerea pietonală, a cedat trecerea unui pieton. Când acesta a început deplasarea, brusc a traversat o doamnă și a fost lovită. Troleibuzul nu avea viteză, doar se pornea din loc. Conform procedurilor șoferul a anunțat imediat poliția, ambulanța. Conducătorul probabil urmează să fie sancționat”, a spus pentru TV8.md Dorin Ciornîi.

Poliția de la fața locului a stabilit că femeia are 48 de ani. Ea a fost lovită de un troleibuz de pe ruta nr. 10, la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani. În urma impactului, victima a fost transportată la spital. Accidentul s-a produs ieri în jurul orei 16:00.

Pe cazu dat a fost pornit un proces penal. În dependență de leziunile corporale cu care s-a ales femeia, oamenii legii vor stabili ce riscă șoferul.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!