/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Cum a comentat Dodon vacanțele sale de lux din ultimii zece ani: „Dar de ce nu ați luat toți 44 de ani?”

16 ianuarie 2020, ora 15:26

Președintele Igor Dodon a comentat vacanțe de lux pe care și le-a organizat în ultimii zece ani, în zone exotice, care au costuri enorme. Șeful statului ironizează pe seama jurnaliștilor. Dodon a refuzat să spună cât au costat vacanțele de lux din ultimii ani și de unde a luat bani.

„- Din ce bani ați achitat vacanțele de lux din ultimii zece ani? – Dar de ce nu ați luat toți 44 de ani?  Luați de la naștere deja. Ce vă chinuiți? Eu sunt obișnuit că, în ultimele luni mai ales, în fiecare zi am 70 de știri negative despre președinte. Eu sunt gata și știu că din ce în ce mai multe o să fie. Niciodată nu au depășit veniturile și tot timpul am fost verificat. Noi nu am încălcat nimic” a spus șeful statului.

Dodon s-a arătat deranjat de imaginile foto făcute publice din vacanțele sale. În mai multe fotografii, Igor Dodon apare împreună cu Igor Grigoriev, fostul său coleg de facultate și de cămin, de la Universitatea Agrară, și soția acestuia. Grigoriev a fost coleg de partid cu Dodon în PCRM și director al Agenției Proprietăți Publice în perioada guvernării comuniste, dar ulterior s-au certat.

„Cei care caută fotografii cu președintele puteau să se adreseze direct la președinte, dar să nu încerce să profite de supărările și frustrările unor foști prieteni și colegi de facultate. – Cu ce l-ați supărat pe colegul dumnevoastră? – În ceea ce ține de foștii cumetri, colegi de facultate, așa-i viața, unii se mai supără, așa și s-a întâmplat în cazul acesta”, a mai precizat Dodon.

Președintele Igor Dodon, care în ultimii 15 ani a ocupat doar funcții publice, și-a organizat vacanțe în diferite țări, unele dintre ele în zone exotice, care au costuri enorme. „Ziarul de Gardă” scrie că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Au fost publicate și poze din vacanțele de lux ale președintelui.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram