/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Jaf într-un apartament de la Botanica! Hoții au ieșit cu bani și bijuterii în valoare de aproape jumătate de milion de lei

17 ianuarie 2020, ora 13:08

Jaf într-un apartament de la Botanica. Hoții au ieșit cu bani și bijuterii în valoare de aproape jumătate de milion de lei.

Totul s-a întâmplat aseară. Oamenii legii au fost alertați de proprietarul apartamentului de pe strada Independenței. Acesta le-a spus polițiștilor că hoții i-au spart locuința în timp ce el nu era acasă.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. În prezent, se întreprind măsurile necesare pentru a-i identifica pe infractori. Conform legislației, aceștia riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram