/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

PUN și-a anunțat candidatul la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția 38 Hâncești

missing
17 ianuarie 2020, ora 10:10

Partidul Unității Naționale a anunțat cu puțin timp în urmă numele candidatului la alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești. Este vorba despre Vlad Țurcanu, prim- vicepreședinte al formațiunii.

Anunțul a fost făcut de liderul PUN, Octavian Țîcu.

„Este o circumscripție românească, cu cetățeni care simt și gândesc românește și noi avem așteptări foarte mari de la aceasta”, a spus Țîcu.

„Le adresez celor care mă cunosc și mi-au urmărit cariera, să mp contacteze ca să vedem cum putem pune umărul ca pe 15 martie circ 38 să facă o alegere care să îi mulțumească pe oameni. Energia și puterile le voi pune la contribuție pentru ca raionul Hâncești să simtă cineva îi reprezintă în Parlament”, a fost mesajul lui Vlad Țurcanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram