/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

ULTIMĂ ORĂ! Premierul Ucrainei, Alexei Goncharuk și-a dat demisia

17 ianuarie 2020, ora 10:03

Premierul Ucrainei, Alexei Goncharuk și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut chiar de Goncharuk pe pagina sa de Facebook.

„Am preluat această funcție ca să îndeplinesc programul președintelui, care este pentru mine un model de decență. Totuți, pentru a exclude orice urmă de îndoială în ceea ce privește respectul și încrederea față de președinte, am depus cerere de demisie”, a scris Alexei Goncharuk pe Facebook.

Cererea de demisie a prim-ministrului ucrainean a fost deja acceptată de președintele Vladimir Zelensky.

Anterior, în spațiul public a apărut o petiție adresată președintelui Zelensky, autorii căreia au cerut demiterea lui Goncharuk pentru incompetență. Acest lucru s-a întâmplat după ce pe canalul de Youtube intitulat „Cum să îl înșeli pe președinte” au fost publicate înregistrări audio de la o ședință informală a Cabinetului de miniștri de la Kiev, în care Zelensky este vorbit de rău. Veridicitatea înregistrării respective nu a fost însă confirmată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram