/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Se pregătește un demers către Procuratură, după publicarea articolului despre vacanțele de lux ale președintelui Dodon

17 ianuarie 2020, ora 09:40

După publicarea de către Ziarul de Gardă a materialului despre vacanțele de lux ale președintelui Igor Dodon, cei din Platforma Da (PPDA) pregătesc un denunț la Procuratură, privind cercetarea șefului statului pentru îmbogățire ilicită. 

„Îmbogățire ilicită, articolul 330/2. Eu nu văd nicio diferență dintre Igor Dodon și Sternioală și Druță care acum sunt acuzați de îmbogățire ilicită. În mod normal, imediat după acest reportaj sau după informațiile plasate pe Ziarul de Gardă, procurorul general sau alți procurori trebuiau să se autosesizeze și să pornească un dosar penal pentru îmbogățire ilicită. Altceva nici nu am ce adăuga”, a declarat deputatul Alexandru Slusari, vicepreședinte al PPDA, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8.

Ulterior, președintele PPDA  a făcut o postare în care spune că a pregătit acel demers pentru a-l înainta organelor procuraturii și că oricine vrea să-l semneze o poate face, începând cu ziua de azi, 17 ianuarie, ora 10.00, la sediul PPDA.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram