Vlad Țurcanu, vicepreședintele PUN, le propune liderilor PAS și PPDA să-i susțină candidatura la alegerile parlamentare noi din 15 martie de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. În opinia lui, cele două formațiuni și PUN sunt pe aceeași lungime de undă și ar avea chiar și obiective politice comune. 

„ Am văzut că partidele de dreapta ezită să-și desemneze un candidat și le înțeleg că nu le e ușor să găsească persoane potrivite pentru această campanie. Le propun liderilor PAS și PPDA să mă susțină pe mine”, a spus Vlad Țurcanu.

„Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor, după ce eu i-am susținut vreme de 4 ani, în aparițiile mele publice. Ar fi și o punere în aplicare a demersurilor lor publice de consolidare a electoratului proeuropean”, a adăugat Țurcanu.

Vlad Țurcanu a mai spus că împreună cu colegii de la PUN, în următoarele zile vor depune lista cu membrii grupului de inițiativă care vor colecta semnături pentru susținerea sa.

Candidatul PUN a anunțat, de asemenea, că în următoarele două luni se va întâlni cu oamenii din cele 40 de localități din circumscripția 38 Hâncești.

„Pentru a-i convinge că merit să-i reprezint în Parlament. Sunt unul de-al lor. Am fost de o mie de ori prin Hâncești, iar satul meu natal, Răzeni, a făcut parte pe timpuri din acest raion”, a spus Vlad Țurcanu.

Până în prezent, niciun alt partid politic nu și-a anunțat candidatul pentru alegerile din circumscripția 38 Hâncești.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!