/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Zelensky îi mai dă o șansă lui Goncharuk! Nu i-a acceptat demisia, dar i-a pus niște condiții

17 ianuarie 2020, ora 22:45

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky îi mai dă o șansă premierului Alexei Goncharuk, care a anunțat azi că demisionează. Acesta nu i-a acceptat demisia, dar i-a pus niște condiții.

„Am primit cererea de demise, legată de recentele situații de conflict…am decis să vă mai ofer o șansă dvs și Cabinetului de miniștri, dacă reușiți să găsiți soluții pentru mai multe probleme care preocupă în prezent societatea”, a fost răspunsul lui Zelensky.

Printre misiunile puse în sarcina lui Goncharuk sunt crearea unui concept nou de salarizare în cadrul ministerelor și companiilor de stat.

Președintele ucrainean a mai subliniat că nu îi consideră pe actualii miniștri neprofesioniști, însă își dorește un Guvern mai puternic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram