/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/DOC/ Fost primar democrat, numit consilier al președintelui Dodon

missing
20 ianuarie 2020, ora 16:29

Începând de astăzi, șeful statului are un nou consilier responsabil de administrația publică locală și dezvoltare regională. Funcția a fost ocupată de fostul primar democrat al localității Sângera din suburbia Chișinăului, Ghenadie Iurco.

A absolvit Academia de Administrare Publică, are o experiență vastă în domeniu, activând în mai multe funcții de răspundere în administrația publică locală, ultima fiind cea de șef al Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat”, l-a prezentat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele a atașat și decretul de numire a lui Ghenadie Iurco în calitate de consilier prezidențial. Documentul a fost semnat pe 20 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram