/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

La Piața Centrală ar putea fi făcut un audit. Ceban: Acolo se pare că e raiul pentru unii

20 ianuarie 2020, ora 10:54

La Piața Centrală ar putea fi făcut curând un audit. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă de astăzi a Primăriei. Potrivit lui Ceban, la piață ar avea loc numeroase ilegalități.

„Acolo se pare că este raiul pentru unii. Se vehiculează că unii fac bani la greu și nu știu de frica autorităților. Sunt oameni care au ajuns acolo prin cineva, oameni care vor să facă și proteste pe subiecte anumite, cum ar fi să le permitem anumite chestii, favorizări”, a spus primarul de Chișinău.

Viceprimarul Victor Chironda a spus că în zona Pieței Centrale ar exista până și troruare privatizate.

„Soluție ar fi să facem audit intern la piață sau să contractăm o companie cu experiență care să facă audit extern”, a adăugat Ion Ceban.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram