/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Maia Sandu despre candidatul PPDA pentru alegerile parlamentare noi din Hâncești. „Nu am fost anunțați. Am aflat din presă”

missing
20 ianuarie 2020, ora 15:05

Partidul Acțiuni și Solidaritate împreună cu Partidul Demnitate și Adevăr se pare că nu au ajuns la un consens pe marginea înaintării unui candidat pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești. 

Într-o conferință de presă Maia Sandu a precizat că reprezentanții Platformei DA urmau să vină cu un răspuns privitor la candidatul care îl vor înainta, însă nu au mai făcut-o.

„Ce părere aveți despre candidatul PPDA la Hâncești? – Noi am avut o discuție cu reprezentanții Platformei DA la începutul săptămânii precedente în care am împărtășit ideea noastră, propunerea de candidat pe care am avut-o. Ei ne-au promis să revină cu un răspuns, să se gândească. Răspunsul nu a mai venit, cel puțin până astăzi. Iar vineri seara am auzit din presă că dânșii îl propun pe Mihai Druță. Candidatura domnului Druță nu ne-a fost anunțată. Am aflat despre ea din presă, în situația în care noi deja anunțasem un alt candidat. Regretăm această lipsă de comunicare.”

Candidatul înaintat de Platforma DA este Mihai Druță. Vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari a spus că acest candidat vine din diaspora și nu este membrul vreunui partid. Totuși, o decizie finală privind candidatura acestuia urmează să fie luată azi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram