Un moldovean a urcat pe 18 ianuarie în stare de ebrietate la volan și a provocat un accident rutier în Italia. Este vorba de un tânăr de 23 de ani care s-a tamponat într-un bloc de locuit, iar apoi într-un automobil de model „Alfa Romeo Mito”. 

În urma impactului, două persoane care se aflau în mașina de model „Alfa Romeo Mito” au fost transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Presa italiană scrie că accidentul s-a produs în jurul orei 23:00 pe strada Oliveli din localitatea Vigevano. La fața locului a ajuns un echipaj de patrulare. Tânărul a fost supus testului alcoolscopic. Bărbatul avea o concentrație de 2,5 g/l alcool pur în aerul expirat. Limita legală a fost depășită de cinci ori.

Potrivit aceleiași surse, tânărul a fost reținut de polițiștii italieni. Permisul de conducere a fost retras, iar automobilul a fost confiscat. Moldoveanul deține permisul de conducere de mai puțin de trei ani, au constatat polițiștii. El a fost reținut și riscă o amendă de la 1500 la 6000 de euro. Sancțiunea s-ar putea dubla.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!