/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Accident la intrare în Chișinău. Trei mașini implicate. Unul dintre șoferi ar fi fost drogat

missing
21 ianuarie 2020, ora 11:01

Un accident cu implicarea a trei automobile s-a produs în jurul orei 09:50, la intrare în Chișinău, pe strada Calea Orheiului. Martorii spun, că șoferul la volanul unui Renault, care ar fi provocat accidentul rutier ar fi fost drogat.

Impactul s-a produs după ce șoferul s-ar fi deplasat cu viteză. Acesta a ajuns cu mașina într-un alt automobil de marcă Nissan. În cele din urmă, șoferul de la volanul Nissan-ului s-a tamponat într-o altă mașină de marcă „Renault”.

Potrivit poliției, conducătorul care se face vinovat nu a respectat distanța dintre automobile. El urmează să treacă expertiză pentru a se stabili dacă se afla sub influența narcoticilor.

Șoferul Nissan-ului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul care a provocat accidentul ar fi fost scos din mașină în cătușe. Martorii au mai spus că acesta avea un comportament agresiv.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram