/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Maia Sandu, despre vacanța sa la munte. „După ce am postat fotografia, am primit tot felul de invitații de la conaționali”

missing
21 ianuarie 2020, ora 17:45

După ce acum aproape două săptămâni fosta șefă a Guvernului, Maia Sandu, a fost într-o mică vacanță în munții României mai mulți conaționali stabiliți în România au invitat-o în ospeție, spune ea. 

După ce am postat fotografia, am primit tot felul de invitații de la conaționali de-ai noștri care au pensiuni în acea regiune și m-au invitat să merg la ei. Data viitoare poate o să ajung să-i salut”, a menționat Sandu la emisiunea „Iubește Viața” de la TV8.

Politiciana a mai precizat că a fost în minivacanța din România timp de trei zile alături de niște prieteni.

„Am fost cu câțiva prieteni, care mi-au făcut fotografia cu telefonul meu. Eu nu schiez. Mie îmi place să urc muntele și să-l cobor. Am fost pe Ceahlău. Chiar dacă era și ghețuș, și noroi, și lunecam dar a fost  foarte frumos. În sensul în care era soare și de acolo de sus se vede departe”. 

La data de 11 ianuarie lidera PAS a postat pe Instagram o fotografie de la munte, însoțită de un comentrariu: „A fost soare pe Ceahlău azi”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram