/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Stamate îl laudă pe Stoianoglo: „Primul pas e făcut. Să vedem”

missing
21 ianuarie 2020, ora 09:24

Fosta ministră a Justiției din Guvernul Sandu, Olesea Stamate, îl laudă pe procurorul general Alexandr Stoianoglo, după ce acesta a vorbit ieri într-o conferință de presă despre soarta mai multor dosare de rezonanță, care nu s-au soldat cu persoane condamnate și bunuri infracționale vândute în folosul statului.

Prezentarea de astăzi a procurorului general este încurajatoare. Nu țin minte să fi fost un procuror general care să arate cetățenilor probleme atât de grave ale sistemului. Doar că, de obicei, conducătorii acestor instituții preferă să spună că problemele sunt mai degrabă excepții.

Este totuși un semnal să recunoști cât de gravă este situația în sistemul pe care îl conduci. Căci recunoscând, te condiționezi pe tine însuți să întreprinzi un șir de acțiuni dure, pentru a rezolva, una câte una, problemele de care ai vorbit. Primul pas e făcut. Alexandr Stoianoglo are șansa să demonstreze că se poate. Să vedem…” a scris Olesea Stamate pe Facebook.

Alexandru Stoianoglo a prezentat ieri mai multe detalii din dosare de rezonanță despre care nu s-a mai auzit nimic de ani de zile: contrabanda cu chihlimbar și dosarul tomografului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram