/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Cel mai dureros moment din viața Maiei Sandu: „A fost foarte complicat pentru noi toți în familie”

21 ianuarie 2020, ora 17:30

Invitata emisiunii „Iubește Viața” de la TV8 cu Tatiana Granciuc, politiciana Maia Sandu a povestit mai multe detalii din viața sa. Aceasta a depănat amintiri din copilărie și adolescență. Maia Sandu a fost întrebată despre relația cu tatăl său și care a fost cel mai dureros moment din viața sa.

A fost momentul în care l-am pierdut pe tata. Eu am avut o relație foarte bună. A fost prietenul meu și asta era cel mai complicat pentru noi toți în familie. Am trăit destul de greu pierderea lui”, a povestit Maia Sandu.

Sandu spune că relația dintre ea și tatăl său a fost un prietenoasă, iar cele mai puternice valori insuflate de acesta a fost justiția și dreptatea.

„- Ce valori v-a insuflat? – Cel mai puternic a fost sentimentul de justiție și de dreptate. Ăsta e un lucru pe care l-am moștenit. Tatăl meu lupta cu corupția, atunci când nu exista în general cuvântul „corupție”. În timpurile acelea nu se vorbea despre acest lucru. A avut de suferit. Era reabilitat după. Deci, eu am văzut pe viu toate aceste lucruri și am înțeles ce înseamnă”, a povestit Maia Sandu.

Fosta prim-ministră și-a amintit și de momentele din copilărie pe care le-a petrecut alături de părinte.

„Am învățat de la el să iubesc animalele. La noi în familie toată lumea iubea animalele pentru că tata a fost doctor de animale și de fiecare dată când se îmbolnăvea vreun cățel, un purcel, un pui toată lumea era implicată. În copilărie, în primii șapte sau zece ani, chiar am mers cu tata prin diferite sate, mergeam din casă în casă. El trata. Am participat și eu la unele activități”, a mai spus politiciana.

În cadrul emisiunii, fosta ministră a spus și dacă i s-a întâmplat să caute calitățile tatălui său în partenerul de viață.

Inconștient cred că da. În special atunci când ai o relație foarte bună, când ești impresionată de tatăl tău, inconștient cauți aceleași trăsături similare în partenerul de viață. Eu cred în asta. – Le-ați găsit undeva? – Pe bucăți probabil”, a menționat Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram