Partidul Democrat are grave probleme financiare după ce a plecat de la guvernare și a pierdut susținerea lui Vladimir Plahotniuc, odată cu fuga acestuia din R. Moldova. La fel de gravă este și criza de imagine, deoarece activitatea PDM-ului nu mai este atât de mediatizată, iar socialiștii și-au creat propriul holding media care evită democrații.

„Sunt probleme mari pentru politica moldovenească când ai concurenți care toacă mai mulți bani decât tine și au televiziuni. Noi, din păcate, mai înainte am fost prea alintați, iar acum suntem într-o situație  complicată. Noroc că ne invitați voi la emisiuni”, a spus Dumitru Diacov la „Politica” Nataliei Morari de la TV8.

Anterior, Diacov anunța că formațiunea acumulase datorii pentru închirierea sediilor și a ajuns în situația în care „să numere orice bănuț”.

După plecarea lui Plahotniuc, democrații au fost nevoii să renunțe la sediul luxos de pe strada Armenească și au revenit la sediul vechi de pe strada Tighina. Pentru chiria acestuia nu achită nimic, plătesc doar serviciile comunale, pentru că imobilul aparține uneia dintre fiicele lui Dumitru Diacov.

/VIDEO/ Cum a fost prima conferință de presă la „casa nouă” a PDM. Tribuna, pusă direct pe asfalt

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!