/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Diacov se plânge iar de sărăcia din partid: „Am fost prea alintați, iar acum suntem într-o situație complicată”

missing
22 ianuarie 2020, ora 08:55

Partidul Democrat are grave probleme financiare după ce a plecat de la guvernare și a pierdut susținerea lui Vladimir Plahotniuc, odată cu fuga acestuia din R. Moldova. La fel de gravă este și criza de imagine, deoarece activitatea PDM-ului nu mai este atât de mediatizată, iar socialiștii și-au creat propriul holding media care evită democrații.

„Sunt probleme mari pentru politica moldovenească când ai concurenți care toacă mai mulți bani decât tine și au televiziuni. Noi, din păcate, mai înainte am fost prea alintați, iar acum suntem într-o situație  complicată. Noroc că ne invitați voi la emisiuni”, a spus Dumitru Diacov la „Politica” Nataliei Morari de la TV8.

Anterior, Diacov anunța că formațiunea acumulase datorii pentru închirierea sediilor și a ajuns în situația în care „să numere orice bănuț”.

După plecarea lui Plahotniuc, democrații au fost nevoii să renunțe la sediul luxos de pe strada Armenească și au revenit la sediul vechi de pe strada Tighina. Pentru chiria acestuia nu achită nimic, plătesc doar serviciile comunale, pentru că imobilul aparține uneia dintre fiicele lui Dumitru Diacov.

/VIDEO/ Cum a fost prima conferință de presă la „casa nouă” a PDM. Tribuna, pusă direct pe asfalt

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram