/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Alegeri Hâncești! PAS a depus actele pentru înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea Olesei Stamate

missing
23 ianuarie 2020, ora 14:35

Mai mulți deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate, împreună cu lidera formațiunii Maia Sandu și candidata PAS pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, Olesea Stamate, au mers astăzi la Hâncești pentru a depune actele la Consiliul Electoral de Circumscripție, pentru înregistrarea grupului de inițiativă în susținerea candidatei la funcția de deputat.

Președinta PAS, Maia Sandu a ținut și un discurs în fața unui grup de oameni care s-au adunat în clădirea în care își are biroul Consiliul Electoral de Circumscripție.

„Atunci când am discutat prima dată cu Olesea Stamate, înainte să o propun în funcția de ministru al Justiției, am înțeles că este un om foarte competent. A fost un ministru care a spus lucrurilor pe nume. Va fi un deputat care să fie un spin în ochii corupților…Cred că anul 2020 va fi anul schimbării, iar noi vom începe schimbarea de aici, de la Hâncești” a spus Maia Sandu.

Olesea Stamate a declarat că, în calitate de deputat, ar vrea să continue reformele începute la Guvern.

„Am decis să candidez dintr-un simplu motiv: îmi pasă de viitorul acestei țări și vreau ca fiecare cetățean să se simtă liber și protejat…Am încredere în oamenii din Hâncești – oameni liberi, oameni din răzeși. Împreună vom lupta ca să ne apărăm țara de hoți”, a punctat Stamate.

Tot astăzi, Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38. Este vorba despre Anatolie Postolachi, fost vicepreședinte al raionului Hâncești și șef al Oficiului teritorial Hâncești al Cancelariei de Stat.

Până acum, Partidul Unității Naționale a anunțat oficial candidatul pentru alegerile noi din circumscripția Hâncești – Vlad Țurcanu. Platforma Demnitate și Adevăr l-a propus pe Mihai Druță.  Dorin Chirtoacă va candida din partea blocului electoral „UNIREA”, iar medicul Ștefan Gațcan este candidatul Partidului Socialiștilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram