/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ Orhei: Detalii incredibile din viața adolescentului care a ucis minorul de 12 ani

missing
23 ianuarie 2020, ora 10:50

Au apărut noi detalii incredibile din viața adolescentului de 14 ani de la Orhei, care a ucis cu bestialitate un alt minor. Autorul crimei ar fi făcut un live pe pagina sa de Instagram cu câteva ore înainte de crimă, unde ar fi anunțat că urmează să-l omoare pe băiatul de 12 ani. Capturile foto au fost publicate de liberalul Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook. 

Din imagini se vede că adolescentul, care și-a recunoscut vina, ar fi consumat deseori băuturi alcoolice. În comentarii, mai multe persoane au scris că în momentul crimei acesta ar fi fost băut și drogat. De partea cealaltă, alți prieteni afirmă că adolescentul nu ar fi putut comite o astfel de crimă.

Poliția nu ne-a putut oferi mai multe detalii la acest subiect.

Contactată, procurora Procuraturii raionul Orhei, Victoria Burlacu, nu ne-a răspuns la telefon pentru a confirma informațiile.

Amintim că copilul omorât la Orhei a fost unicul la părinți. Mama acestuia este secretară a Organizației Teritoriale din raionul Orhei a Partidului Liberal.

Mihai, minorul de 12 ani, a fost omorât de amicul său de 14 ani. Corpul neînsuflețit al copilului a fost găsit dimineață, pe 19 ianuarie, într-un subsol al unei construcții nefinisate. Adolescentul și-a recunoscut vinovăția. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal.

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Foto: Facebook/ Dorin Chirtoacă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram